Hollands Kroon

Klantenraad Incluzio Hollands Kroon zoekt leden

Hollands Kroon – De klantenraad van Incluzio Hollands Kroon is op zoek naar nieuwe leden. “Een lid van de klantenraad draagt bij aan de voortdurende kwaliteit van onze zorg in de gemeente Hollands Kroon.” Incluzio Hollands Kroon levert zorg en ondersteuning aan iedereen – van jong tot oud – in de gemeente. Hierbij gaat het om alle taken in het kader van de Jeugdzorg, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de basisvoorzieningen. Leden van de klantenraad praten op basis van eigen ervaring en waarneming mee over de dienstverlening van Incluzio Hollands Kroon.

De klantenraad onderhoudt contact met (potentiële) klanten van Incluzio, onderzoekt wat hun wensen en behoeften zijn en verzamelt informatie over de klanttevredenheid. Al die waarnemingen worden gedeeld in de raad en met het bestuur van Incluzio Hollands Kroon. Vanuit het algemene klantenbelang denkt de raad actief mee over oplossingen en verbeteringen en geeft gevraagd en ongevraagd advies bij belangrijke beslissingen.

Elk lid van de klantenraad kan écht iets betekenen voor inwoners van Hollands Kroon die nu of in de toekomst deze ondersteuning nodig hebben. Een lid besteedt per week een dagdeel aan de activiteiten voor de klantenraad. De raad vergadert tien keer per jaar bij Incluzio in Wieringerwerf. Reis- en onkosten worden vergoed en er is een tegemoetkoming. Wie de rol als lid graag wil vervullen. Stuur dan een korte motivatiebrief met cv naar de klantenraad, via klantenraadihk@gmail.com. Geef in die brief ook aan of er wordt beschikt over specifieke deskundigheid die van toegevoegde waarde is voor het werk als klantenraadslid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button