Uitgaan

La Mer in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Het koor La Mer verzorgt zondag 29 oktober een optreden in de Keesschuur in Anna Paulowna. Het gemengd koor zingt al sinds 1981 en groeit nog steeds. Momenteel bestaat het koor uit 50 zangers en zangeressen. La Mer brengt muziek het lichte genre, Nederlands- en Engelstalig: 3- en ook 4-stemmig.

Dirigent is Arjen Busscher, de pianobegeleiding is in de bekwame handen van Frank Visser en op drums Adrie Hoogeterp. Het optreden begint om 14.00 uur, maar het atelier is een uur eerder al geopend. De toegang is gratis en parkeren kan bij de begraafplaats, op slechts vijf minuten lopen. De Keesschuur is te vinden aan de Middenweg 9b in Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button