Den Helder

Uitreiking eerste boek Den Helder op 53° Noorderbreedte

Den Helder – Het eerste exemplaar van het boek “Den Helder op 53° Noorderbreedte” door de schrijver, Rens Schendelaar, is dinsdag feestelijk overhandigd aan Ruud Kersten. Kersten heeft zestien jaar gewerkt als verslaggever van de Helderse Courant en is altijd zeer betrokken geweest bij het wel en wee van Den Helder.

Vanaf nu is deze uitgave in de Historische reeks van de Helderse Historische Vereniging te verkrijgen. Het boek bevat ruim 200 pagina’s en is ruim geïllustreerd, waarin de historie van Den Helder, Huisduinen en Julianadorp wordt beschreven in honderd hoofdstukken. De onderwerpen variëren van de oudste archeologische vondsten in Julianadorp tot de huidige stadsvernieuwing in het centrum.

Het boek is verkrijgbaar bij de Boekhandel Bruna in Den Helder en Julianadorp. De prijs van het boek bedraagt € 20,-. Het boek is ook verkrijgbaar via de Helderse Historische Vereniging http://www.heldersehistorischevereniging.nl/. De prijs is dan als eerder vermeldt plus verrekening van eventuele verzendkosten.

Leden van de Helderse Historische Vereniging kunnen in het bezit komen van het boek tegen gereduceerd tarief. Zij kunnen hiervoor terecht op donderdag 19 november t/m zaterdag 21 november tussen 10:00 – 15:00 uur in de Beatrixstraat nr. 60C (de oude zaak van bakker Dunselman).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button