Den HelderVideoZakelijk

Juicy Records is de meest vernieuwende onderneming in Den Helder (video)

Den Helder – Het is vrijdag de Dag van de Ondernemer en daarom trok wethouder Augustijn er op uit om de Helderse Ondernemers van het jaar in het zonnetje te zetten. Voor de zes genomineerden stond een presentje en een bos bloemen klaar. Een zestal ondernemers dong mee naar de titel ‘meest vernieuwende ondernemer’ en uiteindelijk kwam Juicy Records van Mario en Jort Koopmans als winnaar uit de bus.

Het is een publieksprijs en bij alle stemmen moest een motivatie worden gegeven. Een deelnemer over zei over Juicy Records: “Stap je de zaak binnen dan ervaar je de liefde voor de muziek en de langspeelplaat en het enthousiasme van beide mannen. Een ware verrijking voor de stad, waar een platenzaak eigenlijk niet kan ontbreken.”

Naast de platenzaak waren ook groenteboer Ted van der Stoop, Sportschool Sportsart van Jorina Baars, Rejoez, traiteur Verdeli en stadsdichter Yanaika zomer genomineerd. De meeste stemmen gingen dus naar Juicy Records. Het geheim van de ondernemers? Plezier hebben in je werk. “De basis moet zijn dat je uitstraalt dat je het zelf leuk vindt”, zegt Jort Koopmans, “dat zijn gelukkig niet alleen wij, maar heel wat ondernemers uit Den Helder”. “Ik vind het gewoon leuk wat ik doe”, vertelt Jorina Baars, “een eigen sportschool, het parkinson-boksen, het kickboksen en de mensen om me heen, dat geeft gewoon zoveel energie.”

Wethouder Tessa Augustijn: “Alle ondernemers die genomineerd zijn voor de Dag van de Ondernemer-actie: van harte gefeliciteerd! Namens het college bedank ik iedereen die heeft meegedaan aan deze actie. Ik ben blij dat de inwoners zo betrokken zijn bij ondernemers in onze gemeente.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button