Hollands Kroon

Vrijdag Vraagdag bij de Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging is nog niet bij iedereen in Hollands Kroon bekend. Ondanks dat er jaarlijks meer dan tweehonderd matches op het gebied van kennis, helpende handen en spullen worden gemaakt en dat allemaal met gesloten beurs. Daarnaast heeft de organisatie de uitvoerende taak ten aanzien van de incidentele subsidies van de gemeente Hollands Kroon. Hiermee kunnen ze nog veel meer hulp aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties bieden.

Om de bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, organiseert de Uitdaging op vrijdag 18 november de eerste “Vrijdag Vraagdag”. Locatie is Bij Veld’t op het sportcomplex in ’t Veld. Aanvang 17:00 uur en het duurt tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnen lopen. Stel vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager.

Ook Team Kernbeheer van de gemeente Hollands Kroon is aanwezig op Vrijdag Vraagdag. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte. Openbare ruimte die de inwoner zelf mag inrichten. “Dus heb je een initiatief voor de openbare ruimte, of wil je met de buurt de speeltuin opknappen, of jeuken jouw handen om dat stukje groen voor je deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op Vrijdag Vraagdag beantwoorden de kernbeheerders al jouw vragen.”

Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken, van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button