Den Helder

Wie wordt de Jutter van het jaar 2022?

Den Helder – Vanwege de eerdere coronamaatregelen kon de verkiezing Jutter van het Jaar tot twee keer toe niet door gaan. Begin 2023 wordt deze echter weer bekendgemaakt en dus is het weer mogelijk personen te nomineren.

De titel Jutter van het Jaar is al 21 keer uitgereikt. Wie wordt de volgende Jutter van het jaar? Tot vrijdag 2 december 2022 kunnen kandidaten worden aandragen voor de titel Jutter van het Jaar 2022. Kandidaten worden vergeleken op hun bijdrage aan de stad. Wat doen zij om Den Helder mooier, leefbaarder en socialer te maken? Zijn zij een voorbeeld voor anderen? Inspireren hun verhalen om anderen aan te sporen zich ook voor de stad in te zetten?

Uit de nominatie moet blijken op welke manier de kandidaat zich het afgelopen jaar nuttig heeft gemaakt en waarom dit belangrijk was voor Den Helder. Uit de voorgedragen kandidaten kiest een jury de winnaar. Deze wordt op maandag 2 januari 2023, tijdens de nieuwjaarsreceptie, door de burgemeester bekend gemaakt.

Een kandidaat nomineren kan tot uiterlijk vrijdag 2 december 2022. Dat kan via www.denhelder.nl/jutter. Of via het formulier dat op te vragen is bij het bureau kabinet via telefoon (0223) 678161 of 678162 of via de e-mailadressen: d.goudswaardt@denhelder.nl of h.van.der.werff@denhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button