PolitiekRegio Noordkop

PVV niet aanwezig bij radiodebat, BBB neemt plaats in

Adverentie

Den Helder – Vincent van den Born, kandidaat voor de Tweede Kamer namens de PVV, heeft zich teruggetrokken voor deelname aan het Regio Noordkop radiodebat van zondag 19 november. Hij mag niet van de partij, want alleen Geert Wilders zelf doet namens de PVV debatten. Jan Swaag uit Barsingerhorn, kandidaat namens BBB, neemt zijn plek in.

Aan het debat nemen verder Harmen Krul (CDA) en Rogier Bruin (VVD) deel. Krul is nu al Kamerlid en staat op de kandidatenlijst van het CDA op plek 5. In de laatste peilingwijzer staat zijn partij op drie tot vijf zetels. Bruin is de nummer 68 van de VVD en de liberalen staan in de peilingen op 26 tot 30 zetels. Swaag is BBB-kandidaat nummer 32. Zijn partij staat op zeven tot elf zetels.

Vraag stellen?
Het radiodebat vindt zondag plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. Meeluisteren kan op verschillende manieren. Elke kandidaat heeft zelf een onderwerp en een stelling aangeleverd waarover wordt gediscussieerd. De rest van de onderwerpen zijn bepaald door Regio Noordkop. Ook een vraag voor een van de kandidaten? Stuur dan een e-mail naar ronald@regionoordkop.nl. Uit de ingezonden vragen wordt een selectie gemaakt voor gebruik tijdens het debat.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button