Politiek

VVD met kandidaat-kamerlid Rogier Bruin op zaterdagmarkt

Adverentie

Den Helder – Traditiegetrouw staat de fractie VVD Den Helder deze laatste zaterdag voor de verkiezingen op de markt in de Helderse Beatrixstraat. “Iedereen is van 09:00 tot 14:30 uur welkom bij onze kraam voor warme chocolademelk met pepernoten, maar vooral voor het gesprek over het stemmen voor de Tweede kamer.”

Ook raadslid en VVD-kandidaat Rogier Bruin is aanwezig. Hij staat nummer 68 op de VVD-lijst en wil binnen de partij de Kop van Noord-Holland vertegenwoordigen. De partij roept een ieder die vragen voor of over de VVD heeft langs te komen. Net als het CDA is de kraam van de VVD te vinden in de buurt van de Blokker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

4 reacties

  1. Mevr. Weerstand-Slot, fractievoorzitster VVD, wilde niet met mij in gesprek toen ik haar zei welk een ellende de VVD over ons land heeft uitgestort.

  2. We raken er aardig aan gewend Rain, rain, rain en het lied Autumn leaves heb ik inmiddels al in twaalf verschillende versies voorbij horen gaan. De versie van Nat King Cole uit 1955 verdient mijn persoonlijke voorkeur. Een beetje onbegrijpelijk vind ik dat de verschillende politieke afdelingen afgelopen zaterdag niet of onvoldoende de regenradar scherp in de gaten hebben gehouden of dachten ze aan het lied ‘Hoe is het weer in Den Haag?’ Bood de Kroonpassage geen uitkomst nu de helft nog niet is verdwenen? En met een opbeurende beker warme chocolade en handje pepernoten konden de deels verkleumde bezoekers er wellicht ademloos de toekomstige verwachtingen aanhoren. Jammer een gemiste kans of zie ik het gewoon verkeerd? Hopelijk harkt -de vallende herfstbladeren even buiten beschouwing gelaten- onze ‘Harm’ voldoende stemmen ook buiten Den Helder binnen, want hij verdient het oprecht voor zijn inzet met betrekking tot de Lange Jaap en Kooybrug zeker een steuntje in de rug en…… laten we eerlijk zijn ……zoveel landelijke volksvertegenwoordigers heeft Den Helder in de loop der geschiedenis niet gehad.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: