Uitgaan

Kerstnachtdienst in het Witte Kerkje

In het Witte Kerkje van Wieringerwaard is dinsdag 24 december de Kerstnachtdienst. Om 20.30 uur zijn belangstellenden welkom. De viering wordt geleid door Wim de Knijff, die jarenlang het gezicht was van het tv-programma EO Kinderkrant.

Wim de Knijff is een geboren verteller met veel humor. Naar de kerstnachtdienst neemt hij veel verschillende soorten kaarsen mee, die elk door hun vorm op een of andere manier vergeleken kunnen worden met een bepaald type mens. Hij illustreert zo het thema van de avond: ‘Ik ben het licht van de wereld en jullie zijn het licht van de wereld.’

Na de kerstnachtdienst staat de koffie, thee, chocolademelk en limonade klaar. De feestelijke dienst wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente in Wieringerwaard. Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button