Hollands KroonSport

Vlaggen uit voor thuiskomende Jessy Kramer

Heel Zijdewind leefde mee met Jessy Kramer die daar opgegroeid is en al furore maakte bij Handbalvereniging VZV. Jessy, de dochter van Martien en Guri van het bekende garage bedrijf Kramer in Zijdewind.

De meeste inwoners hadden de vlag al vroeg uitgehangen als blijk van waardering voor de geweldige prestatie van deze handbalster met het Nederlandse Handbalteam. Afgelopen zondag werd ze Wereldkampioen toen het team in de finale van het WK Spanje versloeg.

De hele familie Kramer was op Schiphol aanwezig en was zelfs te zien in het NOS Journaal. Broer Maikel en de hele familie Kramer werden blij verrast met het vlagvertoon in het Pittoreske dorpje Zijdewind.

VZV
VZV hoopt ooit Jessy weer in hun gelederen te krijgen in Sporthal ‘t Zijveld, bij het inmiddels ook toonaangevende JuRo Unirek/VZV, dat uitkomt in de Eredivisie Dames Handbal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button