112

Gevaarlijk vuurwerk in beslag genomen

Den Helder – De politie heeft bij een onderzoek in een woning aan de Jan Verfailleweg in Den Helder zeer gevaarlijk vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk en andere strafbare goederen zijn in beslag genomen. De verdachte is aangehouden. Het ging onder meer om 29 cobra’s en tientallen nitraten.

Illegaal vuurwerk in een woning is levensgevaarlijk voor jezelf en je omgeving. De burgemeester kan zelfs tot sluiting van de woning overgaan. Hou het veilig. Verknal het niet! Zie of vermoed je handel, transport of opslag van illegaal vuurwerk? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button