Hollands Kroon

Geldmaat om de haverklap in storing

Advertentie:

Hippolytushoef – De geldautomaat die op ’t Hoekje in Hippolytushoef staat was vrijdag 17 december weer in storing. Deze morgen was er net een monteur langs geweest en enkele uren later deed hij het weer niet. Volgens omstanders is deze geldmaat om de haverklap stuk en moet er dan weer gebeld worden naar het storingsnummer.

De naastgelegen Dekamarkt biedt nog enige uitkomst, want hier kan men eventueel kleine geldbedragen extra opnemen. “Maar ja, dit stopt een keer want ook ons geld raakt langzamerhand op”, aldus een werknemer van de supermarkt.

Er is nog geprobeerd het storingsnummer te bellen, maar deze was ook enigszins in de war en stuurde je na enige opties weer terug naar het startmenu. Ook in de omliggende gemeenten blijken problemen te zijn met de geldmaat.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. één drama, weer een goed voorbeeld van een gefaald bezuinigingsproject, ze kunnen maar weinig meer in dit ooit eens welvarend land…..

Wellicht ook interessant

Back to top button