Hollands Kroon

Repaircafé in het Posthuis in Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – Het repaircafé in het Posthuis in Middenmeer is weer geopend op donderdag 16 november, van 10:00 tot 12:00 uur. Bij het Repaircafé staan vrijwilligers klaar om te helpen met het repareren van kleine elektrische apparaten en kleine houten meubels.

Samen met de vrijwilliger gaat de bezoeker aan de slag met de reparatie. Zo krijgt de eigenaar van het aangebodene informatie en advies over hoe iets zelf te kunnen repareren. Daarnaast is het Repaircafé erg gezellig en een plek om anderen te ontmoeten uit de omgeving.

Het Repaircafé is kosteloos. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tijdens het Repaircafé is er een open inloop. Iedereen is welkom om een kop koffie te komen drinken. Voor meer informatie: Wonen Plus Welzijn 0227-600079 (iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur) of per mail wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl</.

www.repaircafe.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button