Den HelderSport

Kerstcadeau voor Helderse Uitdaging van de SUNS

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Uitdaging prijkt al enige seizoenen op de voorkant van het shooting shirt van de Den Helder SUNS. Uit handen van SUNS hoofdcoach Peter van Noord ontving manager Cyril Kraak een door de spelersgroep getekend shooting shirt van vorig seizoen. Het shirt krijgt een mooi plaatsje in sportcentrum Quelderduyn.

De SUNS organisatie is er trots op maatschappelijk partner te zijn van de Helderse Uitdaging en vindt het heel belangrijk dit te ondersteunen. “Ook onze stichting heeft tot nu toe tweemaal succesvol een beroep gedaan op de Helderse Uitdaging. Daarom willen wij ook iets terug doen voor de Helderse samenleving en leveren wij graag een bijdrage aan de Beursvloer volgend jaar”, zo laten de Suns weten.

Manager Cyril Kraak: “De SUNS denken super fijn mee in oplossingen om de Helderse Uitdaging nog beter op de kaart te zetten. Wij vinden het een ontzettende eer om op de shooting shirts te staan. Helemaal omdat speler Mickey Kolhorn ook nauw betrokken is bij de Helderse Uitdaging als matchgroeplid. Zo is de cirkel rond en helpen we elkaar verder!”

Maatschappelijk partner
Den Helder Suns is al twee jaar maatschappelijk partner van de Helderse Uitdaging. Beide organisaties zorgen voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De Uitdaging stimuleert bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Meer informatie over de Helderse Uitdaging is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button