Regio Noordkop

Streekproducten op Regio Noordkop TV

Advertentie:

Regio Noordkop TV brengt in de weekenden een drietal speciale tv-uitzendingen over streekproducten uit de Kop van Noord-Holland.

In aflevering 1 wordt een bezoek gebracht aan “Uit eigen streek”, de winkel in Hippolytushoef vol delicatessen en cadeaus uit de Noordkop. Aflevering 2 staat in het teken van fruitteeltbedrijf Siem Entius in Nieuwe Niedorp, waar bezoekers onder meer zelfgemaakte kersenjam en kersenwijn kunnen kopen.

De derde aflevering gaat over de Texelse familiebrouwerij Tesselaar. Kijk en maak zelf kans op een gratis bierpakket! De afleveringen zijn zaterdag en zondag te zien om 10.00, 12.00, 16.00 en 20.00 uur.

Klik hier voor alle frequenties van Regio Noordkop TV

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button