Den Helder

Uitnodiging informatiebijeenkomst vuurtoren Lange Jaap op 21 december

Advertentie:

Den Helder – De informatiebijeenkomst over vuurtoren Lange Jaap vindt plaats op dinsdag 21 december van 19.30 tot 21.00. Rijkswaterstaat organiseert de bijeenkomst online, vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst geeft Rijkswaterstaat een toelichting op de verzonden Kamerbrief van 9 december 2021 en de publicatie van de uitgevoerde onderzoeken. Ook wordt het vervolg tot medio januari 2022 toegelicht. Dat is de termijn waarin het indienen van ideeën en suggesties sluit en wanneer Rijkswaterstaat definitief een besluit zal nemen.

Meer informatie en de publicatie van de rapporten zijn terug te vinden op rws.nl/langejaap. Daar krijgen inwoners ook de mogelijkheid voor het aandragen van ideeën en suggesties en het stellen van vragen.

De bijeenkomst is bij te wonen via deze link.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button