Hollands Kroon

Nieuwe vlaggenwacht gezocht voor Flora- en Visserijdagen

Advertentie:

Den Oever – De Vlootschouw Commissie, die in Den Oever jaarlijks een belangrijke organiserende rol speelt tijdens de Flora-en Visserijdagen, zoekt voor de aankomende jaren een club of vereniging die tijdens die feestdagen -tegen een vergoeding- de vlaggen op en rond het Haventerrein wil hijsen en strijken.

Het afgelopen jaar heeft scouting Corvus Corone na jaren van goede samenwerking aangegeven vanwege capaciteitproblemen te willen stoppen met het dagelijks hijsen en strijken van de ongeveer 150 tot 175 sponsorvlaggen gedurende de Flora-en Visserijdagen (dit jaar van 21 tot en met 24 augustus). De vlaggen worden tijdens het vierdaagse evenement iedere dag ’s ochtend opgehangen en ’s avonds weer naar beneden gehaald.

Op de eerste feestdag, vrijdag, hangt de organisatie de vlaggen zelf op. ’s Avonds moeten die rond de klok van acht uur door de vlaggenwacht worden neergehaald. Op zaterdag, zondag en maandag worden die vervolgens ’s ochtends rond half negen weer gehesen en ’s avonds rond zeven uur weer naar beneden gehaald worden.

Voor deze werkzaamheden is een vergoeding voor de stichting, club of vereniging beschikbaar. bij interesse kan contact opgenomen worden met:
Arnoud Vooijs
Secretaris Visserijdagen Den Oever
0614558061
info@visserijdagen.nl

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button