112

Getuigen gezocht van geweldsincident

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat heeft plaatsgevonden op de IJsselmeerstraat. Dit gebeurde op zaterdag 16 januari rond 09:45 uur.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en komt daarom graag in contact met iedereen die mogelijk iets heeft opgemerkt rond het geweldsincident. Specifiek is de politie op zoek naar een voetganger die op dat moment voorbij liep.

Volgens het slachtoffer trachtte een man hem met een stalen kabel te wurgen. Dat gebeurde net buiten de IJsselmeertuinen.

Informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk informatie anoniem door te geven via het telefoonnummer Meld Misdaad Anoniem op: 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan een anoniem tipformulier worden ingevuld. Referentienummer 2021010568.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button