Overige

De ideale oplossing voor logés: een slaapbank

Advertentie:

Als je logés over de vloer krijgt wil je dat ze zich bij jou thuis voelen. Dit doe je door je gasten in de watten te leggen met lekkere hapjes en drankjes én een fijn bed te creëren. Heb je geen ruimte voor een complete logeerkamer en wil je liever niet je eigen bed afstaan? Dan is een slaapbank de ideale oplossing. In dit blog vertellen we je alles over slaapbanken.

Wat is een slaapbank?

Een slaapbank ziet er uit als een gewone bank. Je kunt de slaapbank echter super snel en eenvoudig ombouwen tot een bed. Zo geniet je van een bank en bed in één, zonder twee aparte meubelstukken te hoeven kopen. Dit is niet alleen extra voordelig, je bespaart ook ruimte. Als je klein woont of geen complete logeerkamer kunt of wilt creëren, biedt een slaapbank een handige oplossing. Qua slaapbanken heb je een keuze tussen verschillende stijlen, formaten, materialen, kleuren en prijsklassen. Zo bestaan er slaapbanken voor één en twee personen. Je vindt daarnaast altijd een slaapbank die mooi past bij je interieur.

Converteerbare en vouwbare

Qua slaapbanken onderscheiden we twee soorten slaapbanken: converteerbare en vouwbare slaapbanken. Converteerbare slaapbanken zijn slaapbanken die je uitvouwt. Vervolgens trek je het matras onder de zitkussens vandaan. Converteerbare slaapbanken hebben de uitstraling van een gewone bank, maar slapen even comfortabel als een bed. Dit type slaapbank is zeker geschikt om meerdere nachten op te slapen. Een vouwbare slaapbank beschikt niet over een eigen matras. Je creëert een bed door de achterkant van de bank naar achteren te klappen. Het voordeel hiervan is dat je binnen één minuut een bed klaar hebt staan voor je gasten.

Waar plaats je een slaapbank?

Een slaapbank biedt ontzettend veel voordelen. Plaats de slaapbank in de woonkamer als je vrij klein woont en gebruik wilt maken van twee meubelstukken in één. Als je een kamer over hebt, kun je hier een logeer- en hobbykamer van maken. Zo gebruik je de slaapbank als bank om op te gamen, lezen, breien of televisie op te kijken als je geen gasten hebt. Zodra je wel gasten verwacht bouw je de bank snel om tot bed. Een andere optie is om de slaapbank op je eigen slaapkamer te plaatsen. Zo creëer je een gezellig zitje op je slaapkamer als je geen gasten hebt. Zodra er wel gasten zijn, organiseer je een gezellig pyjamafeestje door met zijn allen samen te slapen!

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button