Overige

Teken- & Schilderles in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – Altijd al graag meer willen tekenen en schilderen? Dat kan in de Cultuurschuur. De schilder-en tekenlessen worden verzorgt door docente Willeke van Moorselaar uit Middenmeer.

Willeke is afgestudeerd docent aan de kunstacademie en beschikt over de juiste tools om jong en oud verder te helpen op het gebied van kunst en creativiteit. In kleine groepjes wordt gewerkt aan de hand van verschillende thema’s aan een breed aantal technieken. Daarnaast is Willeke ervan overtuigd dat het niet alleen om techniek gaat. Gekeken wordt naar verschillende stijlen, het doen van inspirerende oefeningen, combineren materialen en er is ruimte voor eigen interpretatie. Het maken van een eigen meesterwerk begint door gewoon te durven.

De lessen voor volwassenen zijn altijd op zaterdagochtend van 9:30 – 11:00 uur in een cursus van acht weken. De cursussen zijn verdeeld in twee groepen.
Cursus 1: 22 en 29 januari, 4, 11 en 26 februari, 5, 12 en 19 maart.
Cursus 2: 26 maart, 2, 9 en 23, 30 april, 7, 14 en 21 mei.
De kosten voor deze cursus bedragen € 80,-.

Voor basisschoolkinderen de cursus werken met Druktechnieken. De cursus die op 16 november van start gegaan is, kon door de aangescherpte Covid 19 regels niet afgerond worden. Vanaf donderdag 20 januari 2022 worden de laatste 4 lessen ingehaald. De overige data zijn: 27 januari, 3 en 10 februari.

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar muziekschooldecultuurschuur@gmail.com. De aanmelder wordt dan een inschrijfformulier toegezonden. Bij de balie in de Cultuurschuur liggen ook inschrijfformulieren.

Algemene voorwaarden zijn onder andere:
– Inschrijven kan door middel van het invullen van een inschrijfformulier (deze zijn verkrijgbaar via de docent of bij de balie in de Cultuurschuur)
– De lessen kunnen alleen doorgaan bij voldoende deelname
– De betaling van het lesgeld geschiedt voorafgaand aan de cursus en gaat via automatische incasso.
– Gemiste lessen worden niet terugbetaald.
– Er zijn geen proeflessen mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button