Den HelderMaritiemTexel

TESO en Sail Den Helder 2023 ondertekenen partnerovereenkomst

Den Helder – TESO draagt Sail Den Helder al vele edities een warm hart toe en heeft aan het begin van dit nieuwe jaar bekend gemaakt voor de editie in volgend jaar opnieuw een partnerovereenkomst met Sail Den Helder aan te gaan. De ondertekening van de overeenkomst heeft plaatsgevonden in de terminal van TESO in Den Helder, als symbool voor de verbintenis tussen Sail Den Helder en Texel.

Sail Den Helder zal van 29 juni tot en met 2 juli volgend jaar plaatsvinden, tegelijk met de Marinedagen. Op de woensdag voorafgaand aan het evenement zullen een aantal imposante zeilschepen afmeren in de haven van Oudeschild of ten anker liggen op de rede van Texel. Het is alweer de derde editie van de pre-Sail op Texel met een uitgebreid programma op de kade voor de Texelaars en toeristen. De volgende dag is te zien hoe een groot deel van de vloot van Texel of ten ankerliggend naar het Sail-evenement in Den Helder zeilt.

Naar verwachting zullen zo’n 350.000 inwoners en bezoekers tijdens Sail Den Helder en de pre-Sails kunnen genieten van de zeilschepen, muziekoptredens, straattheater en demonstraties. Informatie over Sail Den Helder 2023 is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button