Hollands KroonJeugd

Gouden Kans van start in Hollands Kroon

Maak impact en ontdek je talenten

Advertentie:

Hollands Kroon – Jongeren tussen de 18 en 27 jaar kunnen zich aanmelden voor het Gouden Kans project. In maart starten er weer twee groepen, waarvan op 13 maart een in Hollands Kroon. Deelname is gratis. Aanmelden kan op: www.goudenkansproject.nl.

Het Gouden Kans project is bedoeld voor jongeren in Noord-Holland Noord die gestopt of klaar zijn met hun studie, een tussenjaar hebben genomen, impact willen maken in de maatschappij, of thuis zitten en geen idee hebben wat ze willen als volgende stap. Tijdens dit project van vier maanden (20 uur per week) ontwikkelen de deelnemers hun talenten, ontmoeten ze nieuwe mensen en gaan ze iets goeds doen voor een ander of de omgeving.

Het project is een persoonlijk ontwikkeltraject voor jongeren om interesses, talenten en doelen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ze doen ondernemersvaardigheden op met trainingen en krijgen met behulp van persoonlijke coaching steeds meer inzicht in hun talenten en drijfveren. De kennis die de jongeren opdoen, kunnen ze gelijk toepassen bij hun eigen impact-project. Hiermee gaan de jongeren op lokaal niveau, sociaal of duurzaam een verschil maken.

Meedoen?
De maatschappelijke diensttijd is bedoeld voor alle jongeren tussen de 18 en 27 jaar, die op een leuke en zinvolle manier uit willen zoeken wat de toekomst te bieden heeft en wat zij daarin kunnen betekenen. Vier maanden lang, 20 uur per week de tijd om je in te zetten voor een maatschappelijk interessante opdracht in de eigen omgeving en gelijktijdig een mooi workshopprogramma volgen? Laat het weten via www.goudenkansproject.nl. Ook organisaties die mee willen doen zijn welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button