Hollands KroonUitgaan

Shantykoor ’t Scheepstuygh in de Keesschuur

Anna Paulowna – Zeemanskoor ’t Scheepstuygh uit Schagen zing op zondag 22 januari in de Keesschuur te Anna Paulowna. Het wordt een podium vol mannen: 35 zangers en 6 muzikanten bevolken het toneel.

Het geheel staat onder leiding van Gerrit van de Belt. De muzikale begeleiding bestaat uit een banjo/gitarist, een basgitarist, 2 accordeons en een keyboard. Het repertoire varieert van up tempo nummers tot rustige muziek. Zo staan er op de muzieklijst onder andere ‘Het oude cafe’, ‘Bloody Mary’, ‘De stad Amsterdam’ en ‘Beyond the sea’. De mannen zingen puur voor hun genoegen en dat willen ze ook uitstralen.

Het concert begint om 14.00 uur. De deuren gaan een uur eerder open. Het adres van de Keesschuur is Middenweg 9b in Anna Paulowna.De toegang is vrij en het verzoek is om te parkeren bij de begraafplaats op 5 minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button