Sport

Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer start met coördinator Sport en Bewegen

Wieringermeer – Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer start dit jaar met een coördinator Sport en Bewegen. Thea de Jong zal zich 16 uur per week inzetten voor de stichting. Haar uitgangspunt is het programma Vitaal Wieringermeer.

Met Vitaal Wieringermeer wil SSWW stappen zetten op weg naar een gelukkige, vitale en betrokken samenleving. Daarbij staat de versterking van een gezonde leefstijl van de inwoners van Wieringermeer centraal. De Jong zal als coördinator Sport en Bewegen de wensen van verschillende partijen (vrijwilligers, verenigingen, inwoners, maatschappelijke partners en bedrijven) verbinden en helpen organiseren.

Thea de Jong is erg blij met haar aanstelling: “Als trainer/coach met mijn eigen bedrijf 4changes haal ik veel voldoening uit mijn werk, maar ook bewegen en welzijn spreekt mij heel erg aan. Op deze manier kan ik beiden combineren.” De Jong kijkt naar eigen zeggen erg uit fysiek (fit en vitaal) en sociaal (verbonden en betrokken) nog meer op de kaart te zetten in Wieringermeer.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button