JeugdUitgaan

Urban Culture Festival in de Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Van spectaculaire urban sports wedstrijden op een skatebaan tot street culture performances en verrassende optredens. Op zaterdag 4 en zondag 5 februari verandert de unieke locatie De Kampanje in één grote urban playground met ruim baan voor alles wat de nieuwe generatie beweegt.

Het Urban Culture Festival biedt een uniek podium voor zowel beginnende als gevestigde talenten en initiatieven in verschillende street culture disciplines. Iedereen kan aanhaken en op eigen niveau meedoen. Onderdelen zijn Afrodance, Breaking, Graffiti, Capart, Hiphop, Street Art, Streetdance en Spoken Word. Highlights zijn onder andere de Helderse Dance Demo door diverse Helderse dansgroepen, skaten, BMX demo’s en workshops door Dez Maarsen, demo’s en workshops van straatvoetballer Nasser El Jackson, wereldkampioen groundmoves. Daarnaast zijn er meerdere voorstellingen te bezoeken.

Het festival is voor jongeren vanaf 10 jaar, en natuurlijk hun ouders, familie, en vrienden. Het festival wordt georganiseerd door Theater de Kampanje, Team Sportservice Den Helder, Rik Niks House of Dance, MEE & De Wering, Triade Huis voor de Kunsten; een krachtenbundeling van de lokale organisaties uit Den Helder. Het volledige programma is te vinden op de website van Theater de Kampanje. De toegang tot het festival en deelname aan de workshops is gratis, voor het bezoeken van een voorstelling kunnen kaarten worden gereserveerd.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button