Den HelderHollands Kroon

Connexxion in de regio nog elektrischer

Adverentie

Noordkop – Connexxion heeft sinds 9 februari zijn doel bereikt, Connexxion rijdt sindsdien met 83 elektrische bussen door de Regio Noord-Holland Noord. Sinds de start van de Connexxion in juli 2018 rijden ze met 21 BYD zero emission bussen. Afgelopen november zijn daar nog eens 33 nieuwe VDL Citea, LLE, 9,9 meter bussen aan toegevoegd. Dat was voor hun een belangrijke stap naar een verdere verduurzaming van hun busvloot. Nu het doel bereikt is, brengen ze hun reizigers duurzamer naar plaats of bestemming.

Daarmee zijn de donkergroen gekleurde bussen uit het straatbeeld verdwenen. De spiksplinternieuwe, witte, zero emission bussen zijn stiller en duurzamer. Daarmee loopt Connexxion voorop in de branche, deze manier is beter voor het milieu, evenals voor de bevolking van de Noordkop.

Connexxion is trots op het doel wat zij bereikt hebben en hoopt hiermee nog lang te genieten van reizend met de bus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button