Hollands KroonZakelijk

De Smulhoek opent zijn deuren

Advertentie:

Hippolytushoef – Voor de ondernemersfamilie Kuiper breekt een nieuwe tijd aan. Zij hebben twee bedrijven samengevoegd tot één, deze is na een fikse verbouwing gevestigd op ’t Hoekje. De naam van de Eeterij en snackcorner is de Smulhoek.

De Smulhoek is een cafetaria waar een ieder terecht kan voor snacks en er komt een laagdrempelig restaurant. De familie Kuiper is geen onbekende in het restaurantwezen, zij runden ruim 35 jaar de snackbar in de Hoofdstraat. De reden voor de verandering en het afstoten van de zaak in de Hoofdstraat, is de ernstige ziekte van Jos en dochter Leonie. Na behandeling van hun ziekte kunnen zij er weer vol tegenaan in de nieuwe zaak.

De oude snackbar aan de Hoofdstraat is verkocht en zal plaats gaan maken voor appartementen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button