Overige

LTO Noord en KAVB komen met creatieve uitdaging

Noord Holland – LTO Noord en KAVB organiseren een creatieve uitdaging om kleur te geven aan de grijze winterdagen en het voorjaar te verwelkomen. Het idee is dat een deelnemer een mooi bloemstuk maakt met bloembollen en bolbloemen en dit in de vensterbank zet, goed zichtbaar voor het raam.

Tot slot moet een foto worden gemaakt van de bolbloemencreatie in de vensterbank en deze post op social media met de hashtag #voorjaarinjebol! De winnaar maakt bovendien kans op een toegangskaart voor Keukenhof én op een zelfplukboeket bij pluktuin Bloemenfontein Bergen. Het doel hiervan is om met bloembollen en bolbloemen kleur te brengen in de wintermaanden en daarmee de tuinen en huizen een fleurige voorjaarsinjectie te geven.

Bollenbingo
Tegelijkertijd kunnen mensen meedoen aan de bollenbingo voor basisschoolkinderen. Via de scholen worden zij uitgenodigd mee te doen aan een uitdaging, waarbij ze zo veel mogelijk bolbloemen en bloembollen moeten spotten in tuinen, bermen én vensterbanken, om hun bingokaart vol te krijgen. Daarmee maken zij kans op een ticket voor het Land van Fluwel, het tulpenbeleefpark in Sint Maartenszee.

De actie loopt in de regio’s West-Friesland en de kop van Noord-Holland van 22 tot en met 28 februari om 12.00 uur.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button