112

Verdachte van inbraak aangehouden

Den Helder – De politie heeft donderdagmorgen een 27-jarige man (zonder vast adres) aangehouden op verdenking van inbraak in een tankstation aan de Ruyghweg in Den Helder.

Omstreeks 01.15 uur kreeg de politie melding van de inbraak. Ter plaatse bleek een raam van de winkel ingeslagen te zijn. Door het raam waren goederen weggepakt. Door een getuige was een man gezien die vanaf het tankstation was weggelopen.

Tijdens een korte zoektocht werd de verdachte aangetroffen, terwijl hij zittend tegen een pand aan de Bassingracht in slaap was gevallen. Naast hem stond een zak waarin onder meer een groot aantal pakjes sigaretten zaten, die vermoedelijk vanuit het pompstation afkomstig waren. De man werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De gestolen goederen werden in beslag genomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button