Kop van Noord-Holland

Alle test- en vaccinatielocaties dicht wegens code rood

Kop van NOord-Holland – Niet alleen zijn de vaccinatielocaties in Middenmeer en Alkmaar vrijdag en zaterdag dicht wegens de voorspelde extreme weersomstandigheden, ook de GGD-testlocaties zijn sinds 14 .00uur gesloten. Dat heeft GGD Hollands Noorden besloten op basis van informatie van het KNMI.

Voor nagenoeg het hele land geldt vanaf vanmiddag code rood. De GGD vindt het niet verantwoord mensen dan de weg op te sturen voor het afnemen van een test. Vooralsnog gaan de teststraten zaterdag 19 februari weer open, maar dit is afhankelijk van de weersituatie. Ook wordt er zaterdag gevaccineerd in Den Helder en Hem (van 09.00 tot 14.30 uur).

Eerder communiceerde de GGD al dat de vaccinatielocaties in Middenmeer en Alkmaar de deuren vrijdag en zaterdag dicht zouden houden. Nu komen daar dus, in ieder geval voor vrijdag de testlocaties bij. Op basis van de weersverwachting is de GGD genoodzaakt ook zondag de vaccinatielocaties dicht te houden. Voor deze dag stonden Middenmeer en Alkmaar gepland om te vaccineren.
Mensen die een afspraak hebben om te testen, worden door de GGD gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak.

Volgende week kunnen op alle locaties terecht zie voor www.ggdhn-corona.nl/vaccineren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button