112

Eerste lichte schade door storm Eunice (update 2)

Den Helder – De storm heeft ook in Den Helder voor de eerste lichte schade gezorgd. Vrijdagmiddag tegen 14.35 uur waren dakpannen losgewaaid van een woning aan de Ruyghweg.

De brandweer heeft door middel van een hoogwerker de losse dakpannen weer goed geplaatst. De schade aan het dak van de woning bleef beperkt.

Rond 16.05 uur raakte gevelbeplating los van een pand aan de Brakkeveldweg in Den Helder. De brandweer heeft de rest van de gevel gecontroleerd. De gevelbeplating werd door middel van een hoogwerker weer vastgezet.

Bij het Total tankstation aan de Helderse Kievitstraat waaide kort voor 20.00 uur een boom om. De politie heeft de weg afgezet en de brandweer kwam in actie om de boom in stukken te zagen.

Vanwege storm Eunice is voor een aantal provincies code rood uitgegeven tot 03.00 uur ’s nachts. Het is aangeraden niet de weg op te gaan als dit niet nodig is. Ook rijden er sinds 14.00 uur geen treinen meer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button