Uitgaan

Filmhuis De Oude School weer open

Advertentie:

Wieringerwaard – Met de film “Still Alice” hervat Filmhuis De Oude School in Wieringerwaard, na een lange Corona afwezigheid haar voorstellingen. Op zondag 27 februari om 14.00 uur draait deze prachtige film. De zaal gaat open om 13:45 uur. Toegang is vijf euro. Kaarten zijn te koop via de website, door te mailen naar majo.borst@gmail.com of te bellen naar José op 06-11774800. Aanmelding is verplicht.

Alice Howland (Julianne Moore) is een 50-jarige docent taalkunde aan de Columbia-universiteit in New York. Op het toppunt van haar carrière krijgt ze te maken met het verval van haar geheugen. Ze wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en moet als sterke onafhankelijke vrouw zien om te gaan met de gevolgen van deze diagnose die haar leven drastisch zal veranderen. Weten hoe dit afloopt? Kom gezellig kijken.

Vrijwilligers gezocht
Filmhuis De Oude School zoekt voor haar activiteiten nog enige vrijwilligers om de activiteiten te begeleiden. Aanmelden bij Jose 06 11774800.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button