112

Getuigen gezocht van autobrand

Advertentie:

Den Helder – De politie zoekt getuigen van een autobrand die in de nacht van donderdag op vrijdag plaats vond aan de Basstraat in Den Helder. Twee auto’s raakten door het vuur zwaar beschadigd.

Vrijdag rond 03:00 uur kwam een melding binnen van een brand bij een geparkeerde auto. De brandweer en de politie gingen naar de locatie en daar bleken twee auto’s in brand te staan. Het vuur werd door de brandweer geblust, maar de auto’s konden niet meer worden gered. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand en is op zoek naar getuigen.

Rond 03:00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Basstraat? Heeft u een camera bij uw woning/ bedrijf of auto in buurt en mogelijk beelden van het incident of eventuele betrokkenen? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met 0800-7000 of gebruik het tipformulier om uw tips en beelden direct toe te sturen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button