Hollands Kroon

Hoenderdaell ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2022’. Ecomare derde

Anna Paulowna – Landgoed Hoenderdaell is het ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Dat blijkt uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2022’. Vertegenwoordigers van Landgoed Hoenderdaell hebben tijdens een feestelijke online prijsuitreiking een gouden award ontvangen.

De zilveren award ging naar Speelpark Oud Valkeveen en brons naar Ecomare. Tijdens de verkiezing stemden ANWB-leden massaal op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht.

Voor deze verkiezing beoordelen ANWB-leden hun favoriete uitje op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Ruim een kwart van de stemmers vindt eerlijke prijzen (waar voor je geld) bij uitjes het belangrijkste onderdeel. Landgoed Hoenderdaell scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2022 in Noord-Holland.

Leden complimenteren de winnaar: “Toppark, zeker ook goed met rolstoel bereikbaar, veel variatie en ruimte voor de dieren. Ze doen erg hun best om het de bezoekers naar de zin te maken met oog voor dierenwelzijn. Wat een prachtige dierentuin. Kleinschalig maar o zo gezellig . De dieren hebben ruime verblijven en je kunt dichtbij komen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button