Cultuur/NatuurDen Helder

Mobiele showroom Duurzaam Bouwloket afgelast

Adverentie

Den Helder – De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket komt zaterdag niet naar Den Helder. De showroom met energiebesparende producten zou van 10.00 tot 15.00 uur op Willemsoord staan, bij het buitenpodium. Door de verwachte harde wind is het niet veilig om met de showroom de weg op te gaan.

Tot 12.00 zou ook wethouder Duijnker aanwezig zijn, om met inwoners in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden over duurzaamheid, energie besparen en regelingen daarvoor. De wethouder vindt het jammer dat het niet doorgaat en hoopt snel een nieuwe datum te kunnen prikken. Inwoners die graag op korte termijn meer informatie willen over duurzaam wonen, kunnen zich inschrijven voor het Duurzaam Wonen-spreekuur. De eerste is op maandagavond 28 februari in het gemeentehuis, Kerkgracht 1. Er staat ook een spreekuur gepland op 25 april 2022. Voor meer informatie en wijze van inschrijven: www.duurzaambouwloket.nl/spreekuur-denhelder.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

1 reactie

  1. Ooh wat jammer, had nog wel wat mega dure flauwekuladviezen willen horen nu met gasprijzen waar niet tegenop te bezuinigen is…..

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: