Sport

Phoenix houdt workshop over kanoën op zee

Advertentie:

Den Helder – Kanovereniging Phoenix in Den Helder organiseert een workshop zee kanoën. De workshop is voor een ieder die al ervaring heeft en de theoretische kennis wil opfrissen, maar ook voor beginners en belangstellenden.

De onderwerpen die voorbij komen zijn veiligheid op zee, onderkoeling, uitrusting, materiaal, reddingen en je leert zelfstandig een eenvoudige zeetocht te plannen, rekeninghoudend met weersomstandigheden, getij en stroming. De workshop is op donderdag 10 en 17 maart van 19.00 tot 22.00 uur in het clubhuis van KV Phoenix. Het clubhuis is te vinden in Quelderduyn, aan de Schootenweg 2-B.

Phoenix is een kano-vereniging voor jong en oud, gelegen aan de linie. Het is een ideale beginplek voor een rondje kanoën of suppen. Er is voor senioren een stabiele drijvende instapsteiger en jongeren kunnen lekker hun eigen tijden indelen om te varen. De kosten voor deze twee avonden bedragen €20,-. Aanmelden kan via de website www.kanovereniging-phoenix.nl of stuur een mail naar kvphoenix@hotmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button