112

Twee auto’s uitgebrand; politie zoekt getuigen

Advertentie:

Den Helder – Twee geparkeerde auto’s zijn dinsdagavond uitgebrand aan de Torenstraat. De politie sluit brandstichting niet uit en doet verder onderzoek. Daarvoor vragen zij nu getuigen zich te melden.

Rond 22:10 uur kreeg de politie een melding van een auto die in brand stond aan de Torenstraat. De brand sloeg over naar het voertuig dat ernaast stond geparkeerd. De brandweer heeft de personenauto’s geblust, maar de voertuigen zijn zwaar beschadigd.

Mogelijk is de brand aangestoken en er wordt verder onderzoek gedaan. Een getuige had kort voor de brand knallen gehoord en er zou ook een scooter zijn gehoord die van de locatie wegreed. De politie zoekt nog meer getuigen. Heeft u rond 22:00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Torenstraat? Heeft u een camera in buurt en mogelijk interessant beeldmateriaal? Of heeft u andere info over deze autobrand? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button