Den HelderZakelijk

Directeur Willemsoord: “Leegstand kost meer dan elkaar helpen”

Advertentie:

Den Helder – De horeca op Willemsoord gaat niet failliet aan het niet kunnen betalen van de huur. Dat belooft Hans Broekmeulen, directeur van Willemsoord BV. “Als ze het niet kunnen opbrengen, gaan we in gesprek en proberen we te helpen.”

“De gevolgen door corona betekenen voor ons een heel stil terrein. Horeca is dicht, de schouwburg en de bioscoop, dus het is op dit moment zeer rustig op Willemsoord.” De BV krijgt huur van alle bedrijven en dat gaat nog door. “Het is een beetje vroeg om hier al wat over te zeggen, maar het is natuurlijk wel zo dat gezien deze zeer bijzondere situatie je samen moet kijken hoe je dingen kunt oplossen”, aldus Broekmeulen. “Wij zitten niet te wachten op leegstand en bedrijven die failliet gaan.”

“Waar mogelijk zullen we in overleg met de huurders de helpende hand uitsteken. Dat is dan gericht op de lange termijn, behoud van werkgelegenheid en bedrijven. Het is nu nog wel moeilijk om precies aan te geven hoe en wat. We schelden niets kwijt, maar gaan wel coulant met de situatie om en leegstand kost meer geld dan elkaar helpen.”

Luister via onderstaande player naar het interview met Hans Broekmeulen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button