Den Helder

Laatste Springfair editie gaat niet door

Adverentie

Julianadorp – Met pijn in het hart heeft het bestuur van de Springfair besloten om de 15de, en tevens laatste editie van de Springfair Julianadorp op zondag 19 april te annuleren.

“Mede na overleg met ’s Heeren Loo, vinden wij het niet verantwoord om met de huidige situatie en ontwikkelingen rondom het Coronavirus de Springfair door te laten gaan. De gezondheid en veiligheid van onze standhouders, entertainment, vrijwilligers, bezoekers, cliënten en medewerkers van ’s Heeren Loo staan voorop”, aldus het bestuur. “Dit was geen gemakkelijke beslissing. Zeker ook niet omdat dit de sloteditie van de Springfair zou zijn. Wij vinden het erg jammer dat wij op deze manier een fantastisch evenement moeten afsluiten.”

“Met veel plezier en hard werken hebben wij de afgelopen jaren de Springfair Julianadorp georganiseerd. Dit hebben wij natuurlijk niet alleen gedaan, daarom bedanken wij al onze vrijwilligers voor hun enthousiasme en inzet om van de Springfair een succes te maken. Zonder jullie was dit niet gelukt!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button