Den Helder

Markten gaan door ondanks corona

Adverentie

Den Helder – Ondanks alle corona maatregelen gaan de markten in Den Helder nog gewoon door.

De marktlieden hebben wel hun nodige maatregelen genomen. Ze dragen handschoenen, maken de pinapparaten schoon en zorgen voor afstand met de klanten. Ondanks deze maatregelen en het gewoon open zijn van de markt bleek het nog angstvallig rustig. Winkelende burgers liepen naar de Albert Heijn waar de maatregelen ook duidelijk zichtbaar waren.


De hysterie van de afgelopen paar dagen lijkt te veranderen in nieuwe gewoontes. “Na dat ik thuis kom ga ik gelijk handen wassen en de boodschappen opruimen, het liefst was ik daarna weer met handen” aldus klant van de markt.

De marktlieden staan op verschillende plaatsen in Den Helder en merken ondanks de rust van vandaag dat het eigenlijk drukker is als nooit te voren. Mensen zien naar de markt gaan als enige mogelijke uitje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button