Hollands Kroon

Nu ook corona in Hollands Kroon

Adverentie

Regio – Terwijl het aantal mensen dat is besmet met het Coronavirus elke dag met honderden toeneemt, valt het aantal patiënten in de Regio Noordkop nog mee (al is elke patiënt er natuurlijk een teveel). Op de site van het RIVM is precies te zien hoeveel besmettingen er zijn per gemeente.

Den Helder heeft nog altijd 1 officiële besmetting en ook in Hollands Kroon is nu een inwoner met het virus gemeld. Schagen telt inmiddels vijf patiënten en Texel is officieel nog volledig coronavrij.

Het kaartje van de RIVM telt de besmettingen per 100.000 inwoners, vandaar dat bij de gemeenten in de Noordkop een hoger getal staat dan het daadwerkelijk aantal bekende gevallen. De kaart toont de besmettingen zoals doorgegeven door de GGD’s en gemeenten per 18 maart 2020. Van 84 patiënten in Nederland is de woonplaats nog onbekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button