Den HelderSport

Voorbereidingen Tour de Lasalle gaan gewoon door

Adverentie

Den Helder – De Tour de Lasalle gaat dit jaar gewoon door. Althans, dat hoopt voorzitter Wim Erkelens Cooke. Op LOS radio vertelde hij woensdagochtend dat de voorbereidingen voor de wielerkoers vooralsnog doorgaan.

De Tour staat gepland voor 4 tot en met 7 juni. Aan de wedstrijd doen normaal gesproken ruim honderd wielrenners mee en dan is er nog publiek en tientallen vrijwilligers. “Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rond corona op de voet, maar we willen niet een te snelle beslissing nemen. We gaan door met de voorbereidingen en wachten de verdere ontwikkelingen af.”

Renners die zich al hebben ingeschreven worden per e-mail op de hoogte gehouden. “Mocht het op de beoogde datum niet door kunnen gaan, dan is het kijken of verplaatsing naar later in het jaar mogelijk is”, benadrukt Cooke. “Daar is nu echter nog niet over gesproken, we wachten eerst de komende weken even af.”

Luister via onderstaande player naar het interview met Wim Erkelens Cooke.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button