Hollands Kroon

ZeeVerse Vismarkt Wieringen gaat vooralsnog door

Den Oever – De ZeeVerse Vismarkt Wieringen gaat vooralsnog door, maar alleen voor het afhalen van bestellingen. Ze gaan werken met afhaaltijden, vanwege het feit dat ze willen voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal zijn. De mensen kunnen via de webshop laten weten hoe laat ze ongeveer hun bestellingen komen afhalen.

De mensen dienen de bevestiging van de bestelling mee te nemen naar de afslag. Daar worden de mensen gedoseerd binnengelaten, waar ze kunnen doorlopen naar de kassa, waar de bestelling voor de mensen klaarligt. Er wordt gevraagd met pinpas de bestelling te betalen. Na elke betaling wordt de pinautomaat schoongemaakt.

Wanneer iemand zaterdag verkoudheids- of griepklachten heeft, dan is het verzoek de bestelling door iemand anders te laten ophalen.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button