Den Helder

Onderhoud wegen start binnenkort

Den Helder – Het onderhouden van de buitenruimte gaat altijd door. Zo zijn er elk jaar weer andere wegen en straten aan de beurt die een nieuwe (asfalt)laag nodig hebben. Welke dat zijn bepaalt de gemeente aan de hand van inspecties. Het beschikbare budget bepaalt natuurlijk ook hoeveel er gedaan kan worden.

Eind vorig jaar konden door het weer een aantal locaties niet worden afgemaakt. Deze projecten worden nu als eerst opgepakt.

Locaties en planning
De aannemer gaat komende week aan de slag op onderstaande plekken:
– het Schapendijkje tussen de Mesdagstraat en Coenraadbotstraat (22 maart – 1 april)
– het fietspad Van Foreestweg aan de zijde van De Keizerskroon (28 maart – 1 april)
– rijbaan Jan Verfailleweg ter hoogte van de begraafplaats (29 maart – 1 april)

De aannemer gaat aan de slag tussen 7.00 en 16.00 uur. Vertragingen en hinder zijn niet uitgesloten. Buiten deze tijden om zijn de wegen/het fietspad open voor verkeer. Ter plaatse staan tijdens het werk omleidingsroutes en vooraankondigingen. Inwoners die direct hinder gaan ondervinden worden vooraf geïnformeerd. Dit is nog maar het begin van de wegen die dit jaar worden opgeknapt. Er wordt nu gewerkt aan de voorbereidingen voor al het andere asfaltwerk dat in 2021 aan de beurt is.

Wijzigingen in de planning zijn altijd mogelijk. Kijk daarom voor alle actuele afsluitingen en werkzaamheden op https://www.denhelder.nl/Onderwerpen/verkeer/Werk_aan_de_weg.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button