Overige

Cursus Mixed Media in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – Willeke Gunther-van Moorselaar start de cursus Mixed Media voor volwassenen. In deze cursus wordt de kunst van het combineren van verschillende materialen toegepast. De kosten voor deze cursus bedragen € 80,-.

Willeke is afgestudeerd docent aan de kunstacademie en beschikt over de juiste tools om jong en oud verder te helpen op het gebied van kunst en creativiteit. In kleine groepjes wordt gewerkt aan de hand van verschillende thema’s aan een breed aantal technieken. Willeke kijkt graag naar verschillende stijlen, het doen inspirerende oefeningen, combineren materialen en ruimte voor eigen interpretatie.

De cursus is op zaterdagochtenden van 9:30 – 11:00 uur. De cursus duurt acht weken op 2 en 9 april, 7, 14, 21 en 28 mei, 4 en 11 juni. Voor verdere informatie zie de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button