Den HelderSportVideo

Al 50 jaar badminton bij Turnlust (video)

Advertentie:

Den Helder – De afdeling badminton van vereniging Turnlust bestaat 50 jaar en dat werd zaterdagmiddag gevierd in de Draaikolk. Tijdens de viering hield de vereniging een open dag om te laten zien waarom badminton zo leuk is. Iedereen kon een shutteltje overslaan met de leden van de vereniging. Daarnaast was er een prijs te winnen, door te raden hoeveel shuttles er in de zaal waren.

De badminton afdeling had haar jubileum eigenlijk al in 2022, maar een viering bleef toen uit vanwege Covid-19. Nu kon het dus echt gevierd worden. Regio Noordkop vroeg aan penningmeester Marina Wildenburg wat de vereniging zo leuk maakt: ”De gezelligheid, een hele hoop variatie aan mensen en iedereen vindt het leuk en gezellig, ook naast de baan is het helemaal gezellig.”

Iedere week zijn er vijf momenten om anderhalf uur te kunnen badmintonnen bij Turnlust, daarnaast houden ze ieder jaar een open dag waarbij er gebadmintond kan worden en houden ze ieder jaar een eigen intern toernooi. Meer informatie over de vereniging is de vinden op de website van Turnlust.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button