SchagenSport

Spinning4Diabetes benefiet bij Multifit in ’t Zand

Advertentie:

’t Zand – Kom in actie tijdens “Spinning4diabetes” voor de Bas van de Goor Foundation en spin 3 uur mee op zaterdag 25 maart 2023 vanaf 13.30 uur bij sportcentrum Multifit in ’t Zand. Met de opbrengst van de spinningmarathon organiseert de stichting sportieve en educatieve activiteiten voor mensen met diabetes van jong tot oud.

De Bas van de Goor Foundation verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes door middel van sport en bewegen. Onder andere met zomerkampen, gezinsweekenden, “back on track”-avonden, en het Nationale Diabetes Challenge wandelevenement, waarmee de Bas van der Goor Foundation in 2019 ruim 4.500 deelnemers met diabetes type 2 in beweging bracht.

Aanmelden via de pagina Spinning4diabetes.nl

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

1 reactie

  1. Ik heb nooit goed begrepen wat mensen bezielt om bv met de auto naar een sportschool te gaan en pas daar te gaan fietsen. En daar via bv een abonnement nog voor te betalen ook. Het zal, vermoed ik, waarschijnlijk iets te maken hebben met de onmacht van veel mensen om zich te onttrekken aan de mores van een groep. Zonder het zicht van een ander op de eigen prestatie valt blijkbaar de motivatie grotendeels weg. Amerikanen hebben vóór ons al geleerd hoe slim op de samenhang tussen overgewicht en de cultus rond het individu bedrijfsmatig in te spelen en leren dat nu aan ons. We zijn in hun ogen namelijk een land overvol met schaapachtige en gewillige slachtoffers. Volstrekt overbodige Engelse terminologieën zoals; ´Spinning´, ´Foundation´, ´Back on track´ en ´Challenge´ houden de illusie krachtig in stand. En het bedrog.

Wellicht ook interessant

Back to top button