Hollands KroonUitgaan

V.S.O.P. BigBand speelt Frank Sinatra in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – De V.S.O.P. BigBand geeft zondag 23 april een optreden in de Keesschuur. De songs van Frank Sinatra en zijn arrangeurs vormen de kern van het concert.

De V.S.O.P. (Very Special Old People) BigBand bestaat uit zestien zeer ervaren muzikanten. Bij elkaar maken de bandleden al meer dan 800 jaar muziek. De band repeteert in Zeist en speelt toegankelijke ‘big band jazz’ in de stijl van Count Basie en Duke Ellington. De band staat onder leiding van Frits Bayens. Bijzonder voor de band is dat Frits zelf de zeer afwisselende arrangementen op maat van de band heeft geschreven, waardoor de band een unieke klankkleur ten gehore brengt.

De deuren van de Keesschuur openen vanaf 13:00 uur; de aanvang van het concert is 14:00 uur. De Keesschuur is gevestigd aan Middenweg 9b te Anna Paulowna. Bezoekers wordt verzocht om te parkeren bij de begraafplaats.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button