Uitgaan

Cursistenexpositie in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Cursisten van de Keesschuur exposeren van 20 april tot 12 mei hun werk in het atelier aan Middenweg 9b in Anna Paulowna. Het thema dat centraal staat is ‘eten en drinken in de breedste zin van het woord’.

Bij deze tentoonstelling varieert het aanbod van een olieverf van een ‘aangeklede’ kop koffie tot een gebakken ei en een zak patat. Bij de kunstwerken zijn allerlei technieken gebruikt, met acryl, olieverf, aquarel en pastel.

De expositie aan Middenweg 9b in Anna Paulowna is gratis te bezoeken. Tijdens de Bloemendagen, 20 tot en met 24 april, is de expositie van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Daarna zijn de openingstijden gelijk aan de winkeltijden: woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 16:00 uur.

Pastelwerk van Ariëtte Buchter.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button