Hollands KroonVideo

Video: Thijs Winter benoemd als eerste kinderburgemeester Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Thijs Winter is de eerste kinderburgemeester van Hollands Kroon. Donderdagavond werd hij tijdens de raadsvergadering van de gemeente Hollands Kroon benoemd. Thijs, die zelf in groep 7 zit van IKC De Kroon in Anna Paulowna, kreeg na het afleggen van de belofte en het zetten van zijn handtekening de ambtsketen omgehangen. De nieuwe kinderburgemeester vond het wat spannend, maar hij kan niet wachten om te beginnen.

De behoefte aan een kinderburgemeester was al enige tijd aanwezig. In het coalitieakkoord van Hollands Kroon is opgenomen dat de gemeente een kinderburgemeester krijgt.

 

Toon meer

Calvin Vliegen

Calvin Vliegen is sinds november 2023 als videoverslaggever/editor werkzaam bij Regio Noordkop. Calvin is bereikbaar via calvin@regionoordkop.nl of telefonisch via 06-27656370.

1 reactie

  1. Behoefte aan een kinderburgemeester? Lees ik dat goed? Wat een ongelooflijke onzin…. Welke toegevoegde waarde heeft dat nu eigenlijk? Er zijn vele behoeften in de wereld, en dat geldt vast ook voor Hollands Kroon, maar de officiële aanstelling van een kinderburgemeester behoort daar naar mijn mening niet toe. Infantilisering van de politiek, dat is het.

Wellicht ook interessant

Back to top button